dilluns, 18 de gener de 2010

Salvem el Cabanyal


Dijous passat es va convocar la Diputació Permanent de les Corts. L'objectiu era donar el vistiplau al Decret-Llei del Consell amb el qual es pretén neutralitzar l'ordre del Ministeri de Cultura que decreta que el que vol fer l'Alcaldessa Barberà amb la complicitat i suport actiu del Consell de Camps, constitueix l'expoli de barri, declarat Bé d'Interés Cultural per un Decret de la Generalitat de 1993. Les intencions del Consell constitueixen un dislate jurídic i una felonia política, tal i explique en la meua intervenció que podeu vore des d'ací.
Però m'interessa més parlar d'una altre acte: el dia anterior vaig assistir a l'assemblea de la Plataforma Salvem el Cabanyal, exemple de lluita, de valor, de coratge cívic i de solidesa argumental. Aquest col·lectiu porta anys i panys fent front al poder, als abusos de qui ens governa. Com deia un portaveu de la Plataforma, Faustino Villora, han vist de tot: moments de goig i moments de dol, han mort i ressuscitat en més d'una ocasió. Però ahí continuen, defensant les vides de la seua gent. Perquè quan es tira una casa, s'enderroca una vida. En eixa assemblea vaig vore la bona gent del Cabanyal, gent jove i gent major que no entén com el seu Ajuntament els vol tirar de les seues cases, com es permet que degenere el seu barri, com la seua Alcaldessa pot mentir amb tal impunitat.
Però aquesta vegada, la gent del poble guanyarà. Que no s'equivoque la senyora Barberà, perquè ens posarem davant les màquines i abraçarem les cases si fa falta, perquè aquesta, senyora Barberà, no la guanyarà vosté!

6 comentaris:

Zorra deskiziada ha dit...

Ja m'agradaria estar en valencia soles per vore tot això. Aquesta vegada no poden guanyar, en ningun sentit.

peloni ha dit...

mònica tia, si senyora. Tú si que parles per nosaltres. 1b7

si voleu passar una bona estoneta després de tanta serietat.

http://fessolsnaps.wordpress.com/2010/01/17/conspiracio-mundial-de-com-el-titanic-va-eclipsar-el-lusitania/

Albert ha dit...

... i la gent s'abraçarà a les seues cases en un acte d'amor...

Vaig tot el dia rumiant les teues paraules, i ho pense seriosament. És clar que jo també ho faria, si cal, aniré a ficar-me davant les màquines...
També vull que els meus fills puguen passejar pel Cabanyal, o per la Malvarrossa, sense tenir mitja autopista incrustada entre la mar i l'avinguda blasco ibañez. quin desgavell!!!

Molts ànims!!

Deva ha dit...

Sigue luchando por el País Valenciano. Y gracias por los "palos" que le metes a los que se lo merecen.

Masip ha dit...

Bravo, este discurso es lo que hace falta,y además emociona. Chapó.

文章 ha dit...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,85cc免費影片,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,自拍