dimecres, 18 de novembre del 2009

Obscenitat




De nou ens toca recórrer al Diccionari. Una cosa obscena és aquella que ofén greument al pudor. La imatge que van oferir diumenge passat el President Camps i l'alcaldessa Barberá lluint-se de manera provocativa pilotant un Ferrari i duent com a passatgers a Fernando Alonso i al propietari de la marca de cotxes de luxe ofén no només el pudor, sinó la dignitat i la vergonya de molta gent. Mentre que la Comunitat Valenciana, de nou, torna a encapçalar les llistes de destrucció de llocs de treball de tot Espanya, el President i l'Alcaldessa de València (per cert, què deu pensar l'alcalde de Xest de tota aquesta exhibició impúdica?) es riuen de tots i de tot embriagats de velocitat i luxe d'esquenes al seu poble i a la realitat de milers de valencianes i valencians que no és que no poden pilotar un Ferrari, sinó que passen per enormes dificultats econòmiques en la seua vida quotidiana.
I també és una obsenitat, una exhibició inacceptable de "xuleria", que el President Camps s'encare amb un jove en el carrer, envoltat de guardaespatles i càmeres de televisió, en la seu del PP, demanant-li explicacions pels qualificatius que aquest jove li llança. Resulta obscé perquè el mateix President que es mostra enèrgicament dur i desitjós de respondre a un jove indefens és incapaç de contestar les mateixes preguntes que, setmana a setmana, li fem els diputats i diputades de l'oposició a les Corts Valencianes. És més, en el nou període de sessions, les 6 possibles sessions de control al President s'han reduït a 3. Només tindrem 3 ocasions de preguntar al President com a representants legítims de la voluntat popular perquè en les altres ocasions el President no acudirà al Parlament. I aquest President es permet el luxe de demanar explicacions a un jove sol, en el carrer, amb les càmeres de la tele, davant del local del seu Partit, a punt de pujar-se a un cotxe oficial, envoltat de xòfers i de personal de seguretat. Això sí que ofén greument el pudor, senyor Camps. Això sí que és obscé, senyor President!

6 comentaris:

manolisa ha dit...

CAMPS Y LOS SIETE PECADOS CAPITALES
Pecados Capitales


1-Soberbia
ante el deseo de alto honor y gloria
2-Avaricia
ante el deseo de acaparar riquezas
3- Lujuria
ante el apetito sexual
4- Ira
ante un daño o dificultad
5- Gula
ante la comida y bebida
6- Envidia
resiente las cualidades, bienes o logros de otro porque reducen nuestra auto-estima
7- Pereza
del desgano por obrar en el trabajo o por responder a los bienes espirituales

Virtudes para vencerles

Humildad Reconocer que de nosotros mismos solo tenemos la nada y el pecado.

Generosidad
Dar con gusto de lo propio a los pobres y los que necesiten.

Castidad. logra el dominio de los apetitos sensuales

Paciencia. Sufrir con paz y serenidad todas las adversidades.

Templanza. Moderación en el comer y en el beber

Caridad. Desear y hacer siempre el bien al prójimo Diligencia. Prontitud de ánimo para obrar el bien

Salvador ha dit...

La activitat política del PP a totes les legislatures s'ha limitat clarament a crear façanes, mostra d'això és aquesta fotografía.

La única activitat de profit que han fet és la de omplir-se les butxaques... Pot ser és lo més lucratiu i lo més facil per a ells, però lo més fàcil no és sempre lo correcte.

Jo crec que si un día es re-encarnaren ho faríen en ciment de façana

marampa ha dit...

que verguenza¡
un@ ademas de ser honrado debe de parecerlo , y desde luego ninguno de estos dos lo parece

Foolosopher ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
*_*Maria*_* ha dit...

Así me gusta!! manera inteligente de invertir el dinero de todos los contribuyentes... si señor... dios mio.. no se donde van a llegar.... Se estan riendo en nuestra cara

Ninfa Replicante ha dit...

Eixos no tenen vergonya ni la conéixen.
Lo pitjor de tot es que es riuen en la cara dels valencians, i la gent no es dona compte del que passa.