diumenge, 29 de novembre de 2009

Dies d'aniversari


Els últims dies han sigut de gran activitat. Però no de l'activitat de les estores de les Corts, que també, sinó de l'activitat més quotidiana del carrer, la de tots els dies.

El dijous 26 em van convidar a Llíria a l'acte de celebració del 2n aniversari d'Iniciativa. He de dir que en poques ocasions m'he sentit tan a gust. La gent de Llíria és especial i van muntar un acte espectacular. Van cuidar els detalls al màxim, van procurar (i van aconseguir) que la gent se sentira ben còmoda. A més, van reunir més de 200 persones en un sopar entranyable, solvent i divertit. L'esforç que estan duent a terme Paco, Imma, Sebas, Vicent i tanta altra gent en aquesta ciutat, de segur que es vorà recompensat en el futur. I de remat, l'actuació de Xavi Castillo, àcida, divertidíssima, còmplice. Què vos diré de Xavi Castillo que no se sàpia. Si voleu vore uns minutets de l'actuació, feu clic en l'enllaç de l'entrada.

El divendres 27 vaig anar a la inauguració de la XI edició de Cabanyal, portes obertes, un lloc de trobada emblemàtic ja on la gent del Cabanyal obri les portes de les cases (en el sentit literal) per conéixer la vida quotidiana d'aquest barri que l'ànsia de la Sra Barberá vol engolir. 11 anys de lluita, de reivindicació, de resistència, de vagues de fam, de judicis. 11 anys de dignitat. Enguany han adequat una antiga fàbrica de gel per mostrar les seues propostes de rehabilitació i de reutilització d'espais. Emoció i ràbia a parts iguals en una nit de trobades i propostes.

El dissabte 28 vaig sopar en la Llar Cultural de Benimaclet. Se celebrava el XXXV aniversari de l'Associació de Veïns de Benimaclet, i feien una festa commemorativa. Vaig anar amb la família (Luis, Luis jr i Emilio) i amb els amics Miquel, Josep i Mar. De nou, temps per al record i els sentiments. El record del que van significar les associacions de veïns en la lluita per la democràcia en els anys darrers del franquisme. Les associacions de veïns han jugat un paper de primer ordre en l'organització democràtica de les ciutats i el seu paper ha sigut sempre incòmode per als governants. Feliç aniversari, benimacleters, i llarga vida a l'Associació!

3 comentaris:

jose ha dit...

Mónica, el meu nom és José Vicente Tatay. Fa quinze anys que visc a Mallorca però vaig nèixer al Cabanyal i després de vore en el youtube la teua intervenció a la Diputació sobre el Cabanyal se m'han saltat les llàgrimes.
Desgraciadament els mitjans de comunicació no deixen que la teua opinió legitimada pels vots arribe al poble, per això, la meua companya i jo em disfrutat escoltant d'una punyetera vegada un polític valencià parlant seriosament. Gràcies pel teu esforç i una abraçada carregada d'ànim.
Jose i Sílvia

蔡健雅Tata ha dit...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室