dimarts, 29 de gener del 2008

Volver

Hola novament:

Després d'aquest silenci de huit mesos he decidit actualitzar aquest bloc. Així que és temps de tornar com diu el tango. Han passat moltes coses des d'aquell 27 de maig de 2007, mentre la gent votava. Han passat tantes coses que totes no caben en aquesta entrada. Així és que a poc a poc anirem desgranant el que ha passat, però sobre tot el que està passant. Molts m'heu preguntat perquè havia aturat el bloc. En principi es va concebre com un bloc electoral, vinculat a la campanya de les eleccions autonòmiques. Per això, acabava el 27 de maig, dia de les últimes eleccions. Els esdeveniments posteriors, que han accelerat el temps polític i també el personal, tampoc no han ajudat. Però el ben cert, és que aquest quadern de ruta m'és molt útil, em connecta amb l'exterior des del meu interior, em fa reflexionar sobre el que passa, em permet expressar això que normalment no puc expressar... així és que tenia mono de bloc. A més, el fet que molts m'hageu dit que continue amb el bloc també m'ha animat a seguir. Saber que hi ha algú a l'altre costat és molt reconfortant. Gràcies a tots i totes els que heu entrat a fer comentaris en estos mesos de silenci. Ara és hora de parlar.

6 comentaris:

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Doncs benvinguda de nou... Malgrat el silenci, al teu bloc sempre s'ha pogut entrar des del meu. Imagine que les visites que jo rep, les hauràs també rebut tu.... I en són moltes. Com moltes som les persones que t'estimem i confiem en tu i en el treball que portes endavant...
De nou una cordial benvinguda. No cal que pose res més, veritat?
Ja saps que pots comptar amb mi per a allò que siga.

Vicent Benavent

Valencianista ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Valencianista ha dit...

Hola Mònica,

Ens alegrem que la nostra síndica torne a escriure i, per tant, esperem que ens digues coses interessants, coses que passen a la política, les quals pots observar d'una manera privilegiada des de l'escó en què seus a les Corts però que malauradament la resta de valencians no les podem veure perquè el PP les silencia, sigues la nostra veu.

Una abraçada.

Sergi Campillo ha dit...

Espere que aquest bloc siga un pas més de la nova política que la coalició bloc-idpv-verds ha de seguir, la que defensa una relació directa entre la ciutadania i els seus representants!

Besos i enhorabona.

Manuel García ha dit...

Hola Mònica,

si voleu donar més empenta a la vostra blogosfera, apunta't a Poliblocs, el blog de polítics,

http://www.poliblocs.cat/

Alguns ja hi són,

http://www.poliblocs.cat/directori.php?id_org=47

Però altres no han canviat la seva nova filiació (inclosa na Isaura):

http://www.poliblocs.cat/directori.php?id_org=36

Espavileu! I bona sort desde Balears

Unknown ha dit...

Benvinguda de nou! Quant t'hem enyorat al ciberespai, encara que t'hem seguit per la premsa, per la ràdio, per la tele...
Siga com siga, ànim, endavant i que tingues (tingueu i tinguem) sort.
Som molta la gente que et seguim i que esperem que coninues defensant els interessos dels desprotegits front als poderosos.
Besos i sort!!!