diumenge, 27 de maig del 2007

Mentre la gent vota

Després de la reparadora jornada de reflexió amb dinar reflexiu inclós gràcies al company Alfonso, mentre la gent vota, és hora d'un agraïment que tinc pendent. I és un agraïment molt especial, perquè a vegades ens oblidem de donar les gràcies a la gent que més a prop tenim. Per això, vull donar les gràcies i donar-li-les públicament, a Luis, el meu home, el meu company de vida. I no només perquè ha utilitzat les seues vacances per a donar-me suport en la campanya, perquè m'ha acompanyat a tots el llocs a què he hagut d'anar; perquè m'ha donat consells sobre les coses a dir o a callar; perquè ha sostingut la nostra casa; perquè m'ha sostingut a mi també; per algun mal humor... vull donar-li les gràcies perquè tot això ho fa sempre des de la profunda estima, des de la pau interior, l'equilibri, conduint-me al lloc que he d'estar quan, dintre d'aquest torbellí, el món sembla que es ve avall. En la seua abraçada sempre em retrobe. Moltes gràcies Luis.

9 comentaris:

Pepe Enrique ha dit...

Enhorabuena Mónica por tu escañon en las cortes. Pelea y patalea por nosotros. Por cierto, que bonitoooo lo que le pones a tu chico.
Pd: Bienvenido Mr.Camps.(y esto no es una película)

Pepe Enrique ha dit...

:-( buaaaaaa buaaaaa
Pd: Buena suerte y buenas noches

Unknown ha dit...

L'enhorabona, diputada. RIP per EUPV. Amunt el compromís! Qui tinguera un Luis en la seua vida perquè li digueren coses tan boniques.
Ànim i a treballar. Tens la confiança de molts milers de valencians a qui has entusiasmat durant la campanya.

Valencianiste ha dit...

Vorem que fem amb el compromis, però amb el MONSTRE POLITIC de Gloria Marcos no anem a cap lloc.

El Bloc de morera ha haguantat molt be el xaparró Ppero . Hi haura que preguntar-se pk? ells asoles pels pobles aguanten el que Eu no pot.

Be anim i a treballar

Unknown ha dit...

el futur està per guanyar, el treball serà dur, a vegades gratificant i finalment nostre. Un abraç

juanma ha dit...

Hola Monica, soy Juanma, tan solo queria mostrarte mi apoyo y amistad en estos momentos tan negros para EUPV, y sin duda tan duros para ti.
Tu que siempre has sido tan feminista hay que ver que huevos tienes (es broma).
Si otros hubieramos sido antes tan valientes como vosotras ahora no estariamos en esta situación.
Pues nada chiqueta aqui tienes un amigo y compañero para lo que quieras un beset y hasta pronto.
Salud y Republica.

XorX ha dit...

Vaja, ha sigut obtindre el poder i abandonar al "poble".

Doncs quina decepció. Una altra ombra política per al muntó.

Si no escrius com t'anem a conèixer? Com anem a entendre a EiP? Com anem a conèixer el que serà el nou Compromís si ara ja no trobes la necessitat de donar explicacions?

:(

Albert Nomdedeu ha dit...

Monica, me encantas, por favor sigue asi. Por otra parte tengo amigos que todavia defienden el sectarismo PCPV. ¿Podrias darme algún dato objetivo sobre la falta de pluralidad y sobre todas las decisiones dictatoriales que ha tomado la dirección desde la última asamblea? Asi podré defender la posición delos que tienen la razón que sois vosotros (EíP, PO) con los que me identifico plenamente. Espero que si finalmente montais otro partido dejeis de apoyar a dictadores como Chvez. Un saludo ecosocialista.

Dèlia Amorós ha dit...

Torna a escriure. No saps com de vàlid pot ser el potencial d'internet per a la causa. Per ací també es fa política.