diumenge, 28 de març del 2010

Des d'Iniciativa, fem Compromís i estem En Moviment






Des que fa uns mesos vam acordar concórrer junts a les pròximes eleccions, Iniciativa, el Bloc i Els Verds anem recorrent el país per presentar en públic la nostra història d'amor. En un parell de setmanes he estat a Elx, a Castelló (on s'acaba de crear un col·lectiu d'Iniciativa a Vila-Real), a Alacant, a Gandia, a Bétera... En tots els llocs es respira anhel de canvi, ganes de combatre la por a què ens té acostumats el govern del PP. En este bloc he escrit moltes vegades que la política, tal i com jo l'entenc, no són els debats parlamentaris. Jo estic a les Corts per fer les coses que no pot fer la gent que m'ha votat. Jo represente en les Corts a les persones que compartim la mateixa manera d'entendre la vida, les relacions socials, el futur, la felicitat de tots els dies. Per això és tan important conéixer realment les necessitats de la gent, el patiment de les víctimes de l'accident del metro de fa quasi 4 anys, els problemes dels veïns afectats per la Clínica del Consuelo en València, el que volen fer amb el Parc Ribalta a Castelló, etc. Les esquerres no som res si no som la veu del poble. D'un poble que vol uns governants que solucionen els problemes quotidians i que invertisquen els diners públics (els de tots i totes) en les vertaderes necessitats de la gent. Un poble digne que necessita un govern digne que no insulte, que no censure, que no malbarate els recursos. Per això estem en moviment. Per això, des d'Iniciativa, anem fent Compromís.

5 comentaris:

manolisa ha dit...

jo l'entenc, no són els debats parlamentaris. Jo estic amb TU, per fer les coses que no puc fer . Jo represente a les persones que compartim la mateixa manera d'entendre la vida

Busca qui t'ha pegat ha dit...

ànim per la feina que tens per davant, mónica!

(i ja parlarem del meu càrrec)

Mónica ha dit...

Gràcies, com sempre, pels ànims.
Pel que fa al teu càrrec, Martí, jo havia pensat reservar-te la representació valenciana a la Santa Seu. Ja en parlarem

Amable Pallisé ha dit...

Entro de quan en quan al teu bloc per fer-hi una ullada i, pel que puc anar veient, se’n desprenent dos qüestions:

1.- No sé com qualificar a aquesta tropa del PP (bé, sí que ho sé, però, en calent, prefereixo no fer-ho), si poguessin ens passarien a degüello a tots, transpiren el mateix odi visceral que transpiraven quan van iniciar la repressió i van omplir les cunetes d’improvisades tombes.
2.- Fas una tasca immillorable. Ets clara i precisa i dius les veritats sense embuts. Continua així, no et deixis amilanar per les ignomínies que vomiten les seves boques pútrides, axó és senyal que molestes i fas bé la teva feina.

Salut i força. Com diu un company meu: Som més dels que diuen i volen. Molts ànims!!

Unknown ha dit...

Molts ànims Mònica. Volia deixar-te un missatge d'ànim, per que per açí no puc fer-te una tila ;). Ho dic perque jo estaría tremolant després del que va passar ahir en el Cabanyal.
Força i continua sent clara i veraç, per tots els valencians i valencianes que pensem que València es mereix uns polítics de veritat.