dilluns, 2 de novembre del 2009

2.200




2.200. Aquesta és la quantitat de gent que la Policia Autonòmica (existeix la Policia Autonòmica?) diu que participàrem en la manifestació contra la corrupció del PP que tingué lloc el dissabte passat a València. 2.200. No cal desmentir la xifra. És suficient observar per damunt les fotos. Més enllà de l'anècdota, és una mostra més de la baixa qualitat democràtica en què el PP té instal·lada la nostra societat perquè la Policia Autonòmica, si és que existeix, està a les ordres del Conseller de Governació, Serafín Castellano, a qui hem demanat explicacions sobre el càlcul d'aquesta xifra, 2.200. Ara, que si aquest Conseller no és capaç de donar explicacions sobre els paranys il·legals que hi ha en les seues propietats, com ha d'explicar una manipulació tan burda com la que ens ocupa?

2 comentaris:

Pedro ha dit...

Hola Mònica! Veig que has començat el curs amb molta força. M'encanta llegir-te i les darreres actualitzacions són molt bones, bones fotos, bons vídeos i sobretot, bones idees i paraules. Encara que no som molts els que comentem estic segur que sí es passa molta gent per aquí. És tot un plaer veure com en aquest país de corrupció i manipulació hi ha veus lliures que no dubten cridar. Endavant, ánims. Gràcies.

Mónica ha dit...

Gràcies, com sempre. Tens raó: molta gent veu el bloc però no molta comenta. Això és normal. Allò important és saber que mantenim la fidelitat, la crítica i el treball rigorós. Salut!