dilluns, 2 de novembre de 2009

2.200
2.200. Aquesta és la quantitat de gent que la Policia Autonòmica (existeix la Policia Autonòmica?) diu que participàrem en la manifestació contra la corrupció del PP que tingué lloc el dissabte passat a València. 2.200. No cal desmentir la xifra. És suficient observar per damunt les fotos. Més enllà de l'anècdota, és una mostra més de la baixa qualitat democràtica en què el PP té instal·lada la nostra societat perquè la Policia Autonòmica, si és que existeix, està a les ordres del Conseller de Governació, Serafín Castellano, a qui hem demanat explicacions sobre el càlcul d'aquesta xifra, 2.200. Ara, que si aquest Conseller no és capaç de donar explicacions sobre els paranys il·legals que hi ha en les seues propietats, com ha d'explicar una manipulació tan burda com la que ens ocupa?

4 comentaris:

Pedro ha dit...

Hola Mònica! Veig que has començat el curs amb molta força. M'encanta llegir-te i les darreres actualitzacions són molt bones, bones fotos, bons vídeos i sobretot, bones idees i paraules. Encara que no som molts els que comentem estic segur que sí es passa molta gent per aquí. És tot un plaer veure com en aquest país de corrupció i manipulació hi ha veus lliures que no dubten cridar. Endavant, ánims. Gràcies.

Mónica ha dit...

Gràcies, com sempre. Tens raó: molta gent veu el bloc però no molta comenta. Això és normal. Allò important és saber que mantenim la fidelitat, la crítica i el treball rigorós. Salut!

蔡健雅Tata ha dit...

cool!i love it!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

文章 ha dit...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室