dissabte, 12 de maig del 2007

Campanya! Ara va de bó!




Hola!

Perdoneu el silenci, però no és fàcil ser candidata (ara ja sí, des de l'1 de maig ja som candidates i no només candidates a candidates), portar l'assessoria jurídica de la coalició, i escriure al bloc, sempre que seria desitjable. Han passat moltes coses, que anirem repassant poc a poc.

Però hui volia destacar que ha començat la campanya. Ahir era el primer dia. Jo vaig tenir la sort de començar el primer dia de la campanya a Santa Pola. Vaig compartir la xarrada amb Mireia Mollà, Dimas Montiel i Federico Zaragoza, el cap de llista de la candidatura municipal de Compromís per Santa Pola. Quina meravella!

La diferència entre la precampanya i la campanya és que els candidats i candidates ja podem demanar el vot. Però jo he decidit no demanar el vot aquesta campanya. He decidit demanar-vos que somniem junts. Els somnis son els projectes de les persones que volen fer avançar el món. Tot avanç de la humanitat sempre ha començat per un somni. Vos demane que somniem junts i que el dia 27 comencem a construir eixe somni.

Somniem? Clar que sí.

4 comentaris:

Mónica ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Unknown ha dit...

Ànim, Mónica, i endavant. A per ells. Demostra el que vals als qui encara no et coneixen! I continua amb els versos del Llach: "Hem aprés a esperar i ho esperem tot"

Pepe Enrique ha dit...

Hola Mónica, muy bonito lo que has escrito. Espero que no se convierta en pesadilla otra vez. Animo!!!
Bona nit i bona sort
P.D:Controlado ya el código electoral que te vendí? ;-)Ciao ciao

josep Francesc Espinosa Guirau ha dit...

EL MEU NOM ÉS JOSEP FRANCESC GIRAR ESPINOSA 21483620-X NASCUT A ALACANT PERÒ NO GENS MOLT CONTENT AMB POLÍTIQUES PRÒPIES D'ULTRADRETISME QUE FINS I TOT COM ARA I, PER SEGURETAT NO PUC DIR PAS EL NOM, HI SÓN DINTRE DELS PARTITS QUE DEFENSEM EL NACIONALISME D'ESQUERRES PER XÒ ENS PERTOCARÀ FER-NOS LA CARTA D'IDENTIFICACIÓ DEL PP PER DEMOSTRAR-HI QUI SÓN REALMENT ELS QUE DE DEBÒ LLUITEN PELS PPCC. US ESCRIC DE PART DE TOTES AQUELLES OPCIONS QUE ESTEM PER UNA REFORMA CONSTITUCIONAL A FONS QUE RECONEGUI ELS PPCC COM A ENTITAT AMB EL SEU DRET A DECIDIR UNA SIMBOLOGIA TÍPICA I VERITABLE I NOMÉS ESGUARDAR QUINS SÓN AQUELLS QUE HAN ESTAT ANYS FENT PAGAMENTS A ASSOCIACIONS I PARTITS D'AQUEST TIPUS. PER MIREIA I PER TOTHOM QUE TREBALLA EN AQUESTA DIFÍCIL TASCA.

SETZEJUTGESDUNJUTJATMENGENFETGEDUNPENJAT AUTOSIGNATURA PER SI DE CAS ESPAI ALTERNATIU