diumenge, 7 de novembre del 2010

Blasco diu que no tinc vergonya





El que està fent Blasco i la seua FBF (Factoria Blasco de Fundacions) no té nom. Millor dit, té nom: els diccionaris contenen desenes de paraules, entre substantius, adjectius i verbs que qualifiquen de manera clara i precisa els desviaments de fons públics en benefici privat. Però si aquest desviament es fa a costa dels diners que la gent honrada hem destinat a la solidaritat amb els més pobres del món, aleshores cal usar paraules tan grosses que ni un xat és el lloc per amollar-les. Això és el que ha fet Blasco. Per si algú no recorda, o era massa jove, fem memòria: Blasco va ser dirigent del PSOE i Conseller del Consell socialista, del qual dimití per escàndols urbanístics quan era Conseller d'Obres Públiques. Després va fitxar per Zaplana i aquest, i després Camps, el va fer Conseller de tot: de Sanitat, d'Immigració i Ciutadania, d'Infraestructures, de Medi Ambient... Però ara ha travessat els límits de la vergonya. En Compromís disposem d'abundant documentació (Bravo, Mireia!) que prova tot el que he apuntat abans i que està en poder de la Fiscalia. Però quan a Blasco se li pregunten estes coses, en comptes de contestar, insulta. Em diu "sinvergüenza". I la seua gent li aplaudeix. I la Presidenta no el renya, com a mi. I no contesta les preguntes que se li fan. Es limita a insultar. I el que no sap és que no m'insulta a mi, que no tindria major importància i a més ja m'he acostumat. Insulta a tota la gent que vol saber la veritat. Insulta a la gent que ha donat diners dels seus estalvis per ajudar als que més ho necessiten. Insulta als llauradors de Nicaragua que no han vist els diners previstos perquè se'ls han gastat en comprar pisos. Insulta la pobra gent d'Haití que encara està esperant els diners per a la construcció d'un hospital i no haver de morir de còlera i misèria pels carrers.
A ells insulta el Poc Honorable Conseller, no a mi.

16 comentaris:

manolisa ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=H2wr0ovhTLM&feature=related

manolisa ha dit...

http://www.youtube.com/watch?v=fyU3BexMWOw&feature=related

Nacho Martín ha dit...

Enhorabuena querida Mónica por tu papel en el Parlamento valenciano. Eres una política íntegra como las que ya no queda. Me encantaría poder votar a un político con tus condiciones en mi Comunidad, pero lamentablemente creo que no es posible. Así que, hasta que esperes dar el salto al Congreso (que espero que lo hagas) seguiré tus intervenciones con el mismo interés que lo vengo haciendo hasta ahora.

P.D.: Perdona por no comentarte en el idioma en que tienes el blog, pero me temo que le haría un flaco favor a vuestra lengua. Lo entiendo, pero escribirlo son palabras mayores para mí. Un saludo fuerte desde Madrid.

Ricard Chumillas ha dit...

Mònica... no tinc paraules... m'he convertit en un Fan teu des que vaig començar a veure les teues intervencions a les corts. Compta amb el meu vot INCONDICIONAL, m'emociona veure, per fi, un/a polític/a que posa els punts sobre les is en aquest país valencià que sembla més be una república bananera, amb valentia...
De tota manera a aquesta gentola li esvaren aquestes coses, és indignant però no obstant totes les barbaritats que fan no minven els seus vots. Sols em resta recomanar-te una passejada pel meu BLOG i, si ho consideres oportú, l'afegeixes als teus "BLOGS RECOMANATS: http://chumijazz.blogspot.com/
Ah! del Congrés res... ací hi ha molta cosa a netejar (tu be ho saps)

Mónica ha dit...

Gràcies a tots pels vostres comentaris i els vostres ànims. Potser no ho creieu, però anima de debò. Ah, Nacho, no pidas disculpas por expresarte en tu idioma. Tienes el mismo derecho a hacerlo que yo de expresarme en el mío. Además, el castellano es mi lengua materna, en el sentido exacto de que es la lengua de mi madre, que es de ascendencia aragonesa.

...el que grita!! ha dit...

Enhorabuena Mónica!!

Ya era hora que algún político en valencia fuera integro, serio y trabjara integramente para los ciudadanos (tano los que le votaron, como los que no).

Yo tengo carnet socialista, pero mi voto el año que viene es para ti.

Un saludo,

...el que grita!! ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Ricard Chumillas ha dit...

Gràcies a tu, Mònica.
Encara que jo com a ciutadà votant i tu com a representant política, hem tingut trajectòries una mica semblants.
Jo en principi em demarcava cap a ESQUERRA UNIDA, doncs em considere MOLT d'esquerres, republicà i comulgue amb prou part de l'ideal d'aquesta formació, però al mateix temps tinc un component nacionalista prou marcat (encara que per a mi NO és pàtria davant de tot, crec que el primer és la ideologia). El cas és que al poble on visc, Sant Joan d'Alacant, he col·laborat amb el BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ, encara que en línies generals (a nivell país)és una formació que no acaba de convencer-me perquè segons llocs i persones sòn, per al meu gust, una mica ... "de centre" (a sovint amb tendències una miqueta conservadores en certs aspectes), com que políticament no s'acaben de definir i això no m'agrada. Em va il·lusionar molt quan es va formar la coalició COMPROMÍS, doncs aglutina els meus ideals polítics.
Ara és la teua persona (sí, crec que encara són fonamentals les persones en el món de la política) la que més m'anima en l'actual panorama polític i ho dic sense reserves.
Per la meua part vaig a fer tot el possible per animar al vot a COMPROMÍS PER PAÍS VALENCIÀ i per INICIATIVA, des d'on faça falta.
Gràcies, Mònica, per estar ahí i representar-nos tan bé com ho estàs fent.

Calgar ha dit...

Moltes gràcies Mònica per defendre(ns) als ciutadans de pseudo personatges polítics com els del PP, que facen el que facen pareix que per desgràcia ací sempre manen, i dels del P(SO)E, que quasi donen tan de fàstic com els del PP.

Ets dels pocs polítics honrats i decents en qui podem confiar. Bé, dels pocs potser no, però "gràcies" al NODO de Canal 9 no tenim l'opció de conèixer-ne d'altres, si no es buscant-mos la vida per internet o qui sap com.

Això i avan, moltes gràcies i seguix així per favor!

Miss ha dit...

Collons Monica, me quedo muerta escuchándote. Como bien dices, da mucha rabia que a una la tomen por tonta, pero parece que la mejor forma de hacer política sea esa; Todos tontos menos yo, pensará el PP. Me alegro de que estés ahí para ponerles las cosas clarísimas como se las pones, a ellos y a los que te escuchamos, que en mi caso puedo comprender todo lo que expones sin necesidad de ser una súper entendida en política. La mayoria de las veces me queda lejos todo lo que contáis los políticos, pienso que no va conmigo o directamente no lo entiendo, pero contigo hay una gran excepción. No sólo te entiendo a la perfección si no que comparto lo que defiendes y admiro la forma de expresarte. Es como si hubieras despertado en mí una inquietud que antes me daba igual, era ajena al tema.

Vivo en Vila-real, aunque soy de Valencia. Mi familia, de fuera, por eso no me expreso en Valencià, aunque hija, estoy a ver si me saco el mitjà, pero será jodido, estoy segura. Habrá que intentarlo. Enhorabuena por tener una tendencia pura que en estos tiempos de corrupción absoluta.

Saludos nena, ni que decir tiene que cambio mi voto, socialista hasta ahora pero sin mucho interés, todo sea dicho. Por lo menos has conseguido que me mueva una iniciativa, nunca mejor dicho, viendo tus vídeos.

Unknown ha dit...

Mònica, fas que torne a sentirme orgullós de ser Valencià. Molta força, perquè prompte o tard acabaran caient pel seu propi pes.

Ànims!!!!

Mónica ha dit...

Moltes gràcies a tots, de veritat. La vostra força i els vostres ànims m'arriben i m'esperonen. Angy, muchas gracias por tu comentario. En Vila-Real tenemos un colectivo de gente joven, al frente del cual está Alberto Ibáñez, muy activo y comprometido. Te recomiendo que los visites: http://iniciativapv.org/vila-real/

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Brava, com sempre, Mònica.
L'ambient misèrrim que ens ofereix la classe política té el contrapunt a les Corts amb Compromís.

Jessjessjess ha dit...

Xa que bona eres!!! Llàstima que no puc votar en la nostra terreta (visc a Catalunya) però tot el meu recolzament. Una única pega. Trobe a faltar les repliques de, per exemple, el "senyor" Blasco. No podries allargar els vídeos per poder sentir el que diu. O on els podriem trobar?
FORÇA!

Jessjessjess ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
manolisa ha dit...

http://www.canalgv.com/app/app.cfm

LOS VÍDEOS SE PODÍAN VER EN SU TOTALIDAD EN LA WEB DE LAS CORTES , PERO NO SE POR QUE CIRCUNSTANCIA SE ELIMINAN O NO PERMITEN SU ACCESO .SALUDOS Jessjessjess