dijous, 11 de novembre del 2010

Así se ve la homofobia del PP (Segona Part)







La senyora de la primera foto és la Consellera de Benestar Social, Angelica Such. Aquesta senyora ha decidit anul·lar les ajudes econòmiques que aquesta Conselleria concedeix al Col·lectiu Lambda de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Tanssexuals. L'argument usat per aquesta senyora en les Corts per explicar un fet tan inexplicable és que, a l'igual que els col·lectius en defensa dels heterosexuals no reben ajudes, els que defenen els homosexuals, tampoc.
La Poc Honorable Consellera, amb aquest comentari, trau a la llum una ingorància superlativa i un despreci miserable cap a un col·lectiu històricament desprotegit, anu·lat, despreciat, torturat i assassinat. La història dels homosexuals al nostre país és sinònim de patiment, d'injustícia, d'oblit. La realitat dels homosexuals i de les lesbianes en molts altres països és la d'esperar la mort o la tortura si les autoritats descobreixen la teua orientació sexual, perquè en les seues lleis el simple fet de no ser heterosexual està penat amb la presó, la tortura o la mort.
Per això, fins i tot hui en dia, la motivació homòfoba és una circumstància agreujant en determinats delictes al Penal, igual com ho és l'odi racial. Per això hi ha polítiques de discriminació positiva i de suport institucional als col·lectius que lluiten en defensa dels drets i la visibilitat de gais, lesbianes, bisexuals i transsexuals. Perquè la justícia històrica i la igualtat de drets deuen ser conceptes que la Poc Honorable Consellera Angélica Such no coneix. O això o té molt mala llet. Vosaltres decidiu.

3 comentaris:

Miguel Cordero ha dit...

Podría decir que voy a cambiar la palabra terrorismo por homofobia. Pero no es ni tan siquiera un cambio. La homofobia -la agresión por odio al diferente- también es terrorismo (aunque no todo el terrorismo es homofobia, claro está). Así que el texto quedaría así:

El presidente del PP, Mariano Rajoy, ha asegurado hoy que la futura Ley de Víctimas de la Homofobia, pactada por todos los grupos parlamentarios, supone, entre otros aspectos, que el Estado tendrá siempre en cuenta su criterio y que son la guía moral del país.

Rajoy, que hoy ha participado en Córdoba en el acto de presentación de los casi 600 candidatos que su formación ya ha designado para concurrir a las elecciones municipales en Andalucía, ha explicado que el consenso en esta norma sobre las víctimas ha sido posible gracias a que el Gobierno ha aceptado "rectificar" sus planteamientos iniciales.

Según ha indicado, esta norma lanza un mensaje claro de que el país está con las víctimas de la homofobia, dispuesto a ayudarlas y a tener siempre en cuenta su criterio, y ha añadido que son "la guía moral de muchas cosas en España"."

Buf, claro, queda claro, lo que no sé es si es políticamente correcto.

Te queremos, Mónica.

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Si fem cas a este argument tampoc caldria donar ajudes a les dones embarasades perquè les que no ho estan no en reben. O a les persones afectades de discapacitats perquè els que no ho estan tampoc en reben. O als pobres perquè els rics... bé, els rics sí que en reben.

Quina dreta i quin país.

Compromés ha dit...

el consell ja no te res de vergonya, aço ho fan perque no tenen ni un duro i ja sabem quin és el seu ordre de prioritats.

Felicitats Mònica,a l'any que ve votare per primera vegada, tinc 18 anyets, jo espere que tant Compromís com EU (una llàstima eixe trencament de relacions) aconseguiu arribar al injust 5% de vots. Jo votaré Compromís perque sou la única opisició real a les Corts Valencianes i perquè si vosaltres no esteu despres de maig 2011 el panorama polític valencià encara es farà més fosc del que ja és.
Per cert, no s'havia de crear una comissió d'estudi de la llei electoral valenciana, com esta l'assumpte Mònica?