dijous, 11 de novembre del 2010

Así se ve, la homofobia del PP (Primera Part)




El Partit Popular no enganya. Fa les coses que ha de fer i té una ideologia clara que aplica sempre que pot i allà on pot. Des de fa temps, en Compromís hem denunciat que els centres educatius tenen capt l'accés a pàgines web que tracten temàtiques de diversitat sexual. Des d'un aula d'informàtica, la sala del professorat, un departament o la biblioteca, segons hem demostrat amb abundant documentació, un alumne o un professor no pot accedir a la pàgina del Col·lectiu Lambda, entitat declarada d'Interés Social, ni a la Federació Internacional de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Tanssexuals, ni a la de col·lectius que informen sobre estudis acadèmics relacionats amb la diversitat sexual (www.dosmanzanas.com), etc. La simple recerca de la paraula "homosexual" en google des d'un institut remet a multitud de pàgines a les quals després no es pot accedir perque Font de Mora les té bloquejades. El Conseller al·lega en la seua defensa que el bloqueig de les pàgines és per protegir els menors. Però si busquem en Google "heterosexual" "contactos", "fabricar bombas caseras" o "matar moros", podem entrar en totes les pàgines que ens ofereix el famós buscador. Quina manera més curiosa de protegir els menors, Sr Font de Mora

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Amb eixe conseller no podem esperar una altra cosa, perquè no entrega la seua dimissió? si que té la gepa gran; per això tenim el sistema educatiu que tenim.
Ens toca a nosaltres els pares educar en valors i respecte, però com tenim una comunitat que està tresullà i no veu més enllà dels seus nasos perquè a mi que no em diguen que estos governants que tenim ho estan fent bé.
En fi que el sistema educatiu no funciona gens, estic indignada com a mare, en la gent que hi ha en la bolsa en ganes de treballar i encara tenim docents que amb molta pilleria està impartint classes "quan assisteix" ,sí dic quan assisteix perquè hi ha mestre que sap agafar baixes.Com pot ser que una mestra que està sustituint a una altra per baixa maternal assistisca tres dies a donar classes i sis de baixa? Al carrer, en el seu lloc un altre amb ganes de treballar.
P.D.: estic molt però que molt calenta i si vaig estar un curs demanant un educador especial per al col·egi i el vaig aconseguir, estaré tota la vida si cal per a caviar el funcionament del funcionari públic en Espanya , que sembla ser l'unic país europeu on tots volen ser funcionaris, tots a fer oposicion!!!

Ricard Chumillas ha dit...

monicajuliamaria, sí, tens en part raó, però no has d'enfocar la teua ràbia sobre el funcionariat docent que, al meu parer, és majoritàriament molt competent (jo mateix ho sòc), generalitzar sol ser molt roí.
És cert que la política educativa del PP és, senzillament, imPPresentable, però això es deu a que la gent segueix votant a incomPPetents que posen com a conseller d'educació a un element com FONT DE MORA (el surrealista).
A les properes eleccions... MÓNICA OLTRA PRESIDENTA!!!