dissabte, 1 de novembre del 2008

Font de Mora: tocat


L'espectacle que està donant la política educativa del Partit Popular sembla no tindre fi. L'ocurrència que va tindre el President Camps d'impartir Educació per a la Ciutadania en anglés ha tingut com a conseqüència que tota una Conselleria, amb el bon vassall Font de Mora al front, treballe des de fa mesos en donar la cobertura legal a l'ocurrència de Camps. Aquest fet, que ja va provocar el passat juliol un aute del TSJ pel qual suspenia cautelarment una part substancial de la normativa del Consell a instàncies de CC.OO., ha servit de catalitzador perquè tots els sindicats de l'ensenyament, federacions d'AMPAs, Assemblees de Directors d'IES, Federacions i Sindicats d'Estudiants, etc, s'unisquen en la Plataforma en Defensa de l'Escola Pública. Tota la comunitat educativa està reclamant el retorn al sentit comú de la Conselleria d'Educació i un canvi radical de la política educativa del Consell que dignifique l'educació pública, valenciana i de qualitat.
Així doncs, amb tota la comunitat escolar en contra, els sindicats que es neguen a negociar qualsevol assumpte en la Mesa Sectorial d'Educació mentre no es retiren les amenaces contra el professorat per part del Conseller, una sentència del TSJ que no tardarà a fer-se pública i que, sens dubte anul·larà una gran part de l'ordre que regula Educació per a la Ciutadania, i tots els director dels centres públics denunciant pressions intoterables, podem dir que Font de Mora és un Conseller amortitzat i, amb ell, tot l'equip de la seua Conselleria, amb la inefable Concha Gómez al front.
El Conseller Font de Mora està tocat i la política educativa del PP, amb ell, completament desacreditada. I si el President Camps, autor intel·lectual de tot aquest embolic i responsable màxim de la política de destrucció de l'escola pública, no el cessa, caurà arrossegat pel pes de Font de Mora.
De tot això es va parlar dijous passat al Parlament, com podeu vore a l'enllaç de l'entrada. I l'única explicació que cap de la defensa aferrissada que féu Camps de Font de Mora és que el Conseller està tocat. Com Fabra, ciutadà exemplar. Hui està tocat. Pròximament estarà afonat. Al temps.

2 comentaris:

Sucronia ha dit...

AHÍ MÒNICA AVANT ESTEM AMB TU

Mónica ha dit...

Moltes gràcies, Coderi. Seguim en la lluita. Ara tenim una "fontdemoratòria", però seguirem vigilants l'evolució dels esdeveniments per garantir que Font de Mora no actue unilateralment sinó que arribe a acords amb totes les parts implicades.
Gràcies pels ànims i endavant!