diumenge, 24 de febrer del 2008

Més de videos electorals

Una de les oportunitats que dóna la campanya electoral és veure els vídeos electorals. Hom troba de tot en l'ampli ventall de vídeos que presenten les diferents formacions polítiques. És un moment per analitzar els criteris i recursos publicitaris aplicats a la política. Sempre és interessant. Des dels vídeos menys creatius, més estàtics, més avorrits fins aquells més dinàmics, interessants i intel·ligents, de tots es pot aprendre i traure conclusions. Lògicament a l'hora de jutjar també s'ha de sospesar els diferents pressupostos de què disposen les diferents formacions polítiques.

Per això m'he quedat patidifusa en veure el vídeo electoral del PP. I el pitjor no és la seua estètica casposa, la imitació mediocre de la veu de Zapatero (hi ha grans imitadors en este país), els mobles inversemblants de la casa embargada, la situació amb la qual no s'identifica la majoria de la gent (afortunadament)... el pitjor de tot és que en la casa de la familia mitja espanyola embargada pel suposat colapse econòmic que viu el país, viu PANCHO. Pancho és el gos multimilionari que desapareix de casa perquè li ha tocat la Loteria Primitiva. Vos recordeu? Amb els diners que té Pancho eixa familia hauria de tenir-ne recursos per a viure set vides i per suposat no hauria de patir cap embarg. No sé vosaltres però a mi em resulta increïble i ridícul. No hi havia alguna cosa millor que presentar a la ciutadania? Amb els diners que tenen els del PP!!!

ACÍ EL TENIU: "PANCHO: EL GOS MILIONARI"

1 comentari:

Unknown ha dit...

Estudio filologia catalana a la UOC i m'he sorprès de veure la paraula "patidifusa" en el teu text. Et dono una solució a aquest barbarisme. Pots fer servir "estabornida". Ara tinc exàmens i no gaire més temps però si pogués et donaria més solucions.

T'escric des de Polònia. He vist el teu perfil. Sembles una dona molt interessant. Molta sort amb la política.

caracal-vertiblau