diumenge, 17 de febrer del 2008

Lliurament de carnets Iniciativa






Alguna vegada crec que vos he dit que una de les coses que més m'agrada de la política és la possibilitat de contacte amb la gent que brinda una campanya electoral. Ahir Isaura i jo varem estar en una concentració a la porta de la Presó Model de València per a reivindicar aquest edifici per al poble i no per als especuladors i destructors del nostre patrimoni arquitectònic, històric, social ...

Després estiguérem al Teatre Romà de Sagunt, paradigma de les polítiques despòtiques del PPSOE, que ens han dut a la situació desgraciada de posar en perill un patrimoni dels més importants del nostre País. A migdia tinguérem un dinar molt agradable amb càrrecs públics del Camp de Morvedre, animant i espentant en aquesta campanya en què la nostra força és la nostra gent i les dificultats per comunicar el que fem en aquest espai bipolaritzat Zapatero-Rajoy, no són poques. Va ser una jornada molt agradable i fructífera.

Però ahir tenia el cor partit, perquè a la mateixa hora la gent del meu antic col·lectiu de Ciutat Vella, estaven constituint el col·lectiu d'Iniciativa del Poble Valencià. Lliurament de carnets, parlaments emotius i solvents, picadeta, tabalet i dolçaina i la gent que ens estimem. Amb les fotos he intentat absorbir el moment que no vaig poder compartir. Algunes vos les he pejades ací. Tanmateix sé que si bé no he pogut compartir este moment inicial, en vindran molts més. Per això estic contenta, contenta pel present, contenta pel futur a compartir, contenta per l'esperança del canvi i del camí que hem de recórrer junts.

1 comentari:

dimoni de xiquet ha dit...

Enhorabona i bona sort.
No se com acabara tot pero espere de tot cor que no acabeu com la gent de nova esquerra.
A vegades les histories de divisió entre la gent de esquerres es repeteixen tant que uno pensa que viu la mateixa historia una i altra vegada.
Jo em mantindre fidel a esquerra unida amb vot i miitancia,
bon dia
dimoni de xiquet
alcoi