dimarts, 13 de març del 2007

Mentides i manifestacions

Si no fóra indignant resultaria ja avorrida l'estratègia del PP. Avorrida perquè fa massa temps que se'ls ha vist el plumero. Avorrida perquè una ja no sap a qui volen enganyar. Avorrida perquè li manca qualsevol nota de creativitat, intel·ligència i honestedat.

Però és indignant. És indignant perquè és profundament irresponsable, perquè és profundament reaccionària, perquè va contra totes les regles de joc democràtiques, perquè representa l'Espanya que com deia el poeta, ha de gelar-nos el cor.

Vore cada dos mesos els caps del Partit Popular en manifestacions junt a la dreta de la senyera amb l'àguila, junt els bisbes més dretans i menys cristians, cridant consignes que inciten a la violència, a la segregació per raons de pensament, a la crispació i divisió socials, a la discriminació per raó d'orientació sexual..., és senzillament insuportable.

L'última fa només dos dies. En aquesta ocasió la política antiterrorista és l'excusa per a mentir, crispar i desestabilitzar amb l'únic objectiu de recuperar el poder. Sembla que tot val per a tenir el poder.

On ens portarà aquesta deriva extremista de la dreta espanyola? Qui es farà responsable de les conseqüències? La resposta només pot ser una des de la legalitat, des del respecte a la democràcia, des de la força que ens donarà a totes i tots poder-nos pronunciar en les urnes. La primera resposta ha de ser contundent. La data el 27 de maig de 2007.

3 comentaris:

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Benvinguda al món del ciber espai. Des d'avui estas agregada al meu bloc personal per a que, cada cop que la gent el visite, puga entrar també al teu.
És un honor tenir una amiga com tu, una persona que treballa, lluita, s'esforça, ho dóna tot, per un País Valencià de dones i homes lliures, per un País Valencià lliure i d'esquerres; és un honor comptar-te entre les persones que estime i amb qui compartesc il·lusions i un projecte comú.
Ara seràs candidata a candidata. El proper 28 de maig, la millor diputada que tindrà el Compromís en el Parlament Valencià. La veu a les Corts d'aquelles i aquells que no en tenim, de veu; d'aquelles i aquells que necessitem d'algú com tu que ens la cedesca i cride ben fort.
Allò dit, un honor....

Unknown ha dit...

Mucha suerte en el ciberespacio. Tienes muchas cosas que contar. un abrazo

Unknown ha dit...

Molta sort en el teu camí de "candidata a candidata". L'esforç del nostre projecte compartit ha de ser, com sempre, de tots i totes.
Som, afortunadament, una força política que té la seua raó d'exiistir en la qüestió ideològica, en fer les coses d'una altra manera, en donar suport als que no han deixat parlar, als que tenen tantes coses a dir...
Eixa és la nostra força, més enllà de les persones que ens representen en cada moment.
Però gràcies al compromís, i al treball, d'eixes persones, la nostra presència pot continuar.
Una forta abraçcada i sort.
Salut i república!