dijous, 24 de març del 2011

El dissabte, jo també estaré







Perquè no volem un President mentirós. Perquè ja estem farts de corrupció. Perquè els valencians ens mereixem un governants decents. Perquè la política és per servir al poble, i no per servir-se del poble. Perquè democràcia és transparència. Perquè no volem censura, sinó llibertat. Perquè no volem que malbaraten els nostres diners. Perquè volem una educació pública, de qualitat i dotada econòmicament. Perquè ens estimem la nostra llengua. Perquè volem que els diners de la cooperació vagen a qui els necessita. Perquè no volem consellers que s'amaguen en armaris foscos per espiar la privacitat de les persones. Perquè estimem la discrepància i la llibertat. Perquè volem que la gent estime com vulga. Perquè ens estimem el nostre país, el nostre territori, el nostre aire i la nostra terra. Perquè estimem la bona gent de tot el món. Perquè els diners comuns s'han d'usar per al benestar comú.
Perquè desitgem un país on la gent nasca igual, cresca en llibertat, estime a qui vulga i com vulga i muiga amb dignitat.
Perquè volem la felicitat de tots els dies.
Per tot això, i per molt més, jo també aniré el dissabte a manifestar-me per la dignitat del poble valencià.

7 comentaris:

Busca qui t'ha pegat ha dit...

Allí ens vorem, doncs!

Jordi sempere ha dit...

farem el possible, per estar!!!! :)

video boda ha dit...

Monica me encantas!!! Canal 9 es un barco a la deriva que pagaran los de abajo pasadas las autonomicas.

Un barco que tal vez haya que realizar el ere pero que deberia pedirse responsabilidades y la destitucion al completo de todo el aparato director desde la planta 3. Es una verguenza para los profesionales, es una verguenza como valenciano y es una verguenza que presuntamente se derroche el dinero de esa manera

Aparecio este comentario en mi blog y el martes 19 aparecieron los vasos de cristal en canal 9 despues de mas de un mes sin vasos y el miercoles nos imprimieron las nominas de dicho mes.

Leete el comentario.

Un
saludo y fuerza
http://rtvv24h.blogspot.com/2011/04/rtvv-gastara-177000-en-los-graficos-del.html?showComment=1302879273038#c5647467554255868149


http://rtvv24h.blogspot.com/

Unknown ha dit...

基弧是必测指数

  基弧是眼球幅度的一个指数,应该是所有人配隐形眼镜前的必测项目。但目前多数眼镜店都没设有此项测量,这是不严谨的。“基弧决定需要配的隐形眼镜的‘尺寸’”卢金华说,如果你本人的眼角膜较平,不经测量而选择了过紧的隐形镜片,眼睛极易出现缺氧眼红的情况;相反,如果本人角膜尖,而镜片宽则抓不住眼球。

Andrés Juan ha dit...

Normalment quan m’aprope a la política en sento incòmode perquè sol ser un espai de interessos particulars i ocults i a més quasi sempre en contra de la meua sensibilitat valenciana. Tens molta faena per davant, doncs la societat valenciana està perdent cada vegada més el seu caràcter diferencial i identitari i per tant el serà difícil connectar amb una majoria de la població valenciana, com seria el meu desig. És un miracle que en aquests temps aparega una veu tant fresca com la de Mónica Oltra , amb un accent tant de la nostra terra i sense cap sentiment d’inferioritat.
Mónica, Respire llibertat quan sento els teus parlaments . El desitjo un gran futur i que no perdes mai el camí. Gràcies.

Andrés Juan.

Andrés Juan ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
J. Navarro ha dit...

Perque estimen... Llamó gilipollas a quien piensa de otra forma . Perque estimen les minories... Pido cerrar capillas con el criterio de que van unos pocos... Ojalá tengamos algun día políticos que no insulten, no quieran anular al otro, que busquen siempre sumar u no restar. Hoy parece que lo principal en los discursos es como anular al otro.