diumenge, 13 de desembre del 2009

Així, així, així increpa el PP

L'altre dia, en la Comissió de Sanitat de les Corts, debatíem una proposta del Grup Socialista demanant l'existència d'un servei d'urgències en el centre de salut del Grau de Gandia. És una reivindicació clàssica de la gent del Grau i de Gandia des de fa molt anys i que ja s'ha portat a les Corts en legislatures anteriors. El PP va argumentar el seu vot en contra en el fet que a 3 quilòmetres ja n'hi ha un i que el camí entre el Grau i aquest centre era molt bonic i es podia fer passejant tranquil·lament. Durant la meua intervenció (i això és prou habitual) em tocà escoltar comentaris i interrupcions continuades, que és una cosa que fan francament bé (i que no es donen per al·ludits en això de "franc..."). Tal va ser el nivell dels improperis en aquesta ocasió que el propi President de la Comissió els demana silenci i respecte perquè puga continuar la meua intervenció. Però aquesta gent no està acostumada al joc democràtic que consisteix bàsicament en el respecte a les opinions dels altres. I no poden suportar que algú els diga les veritats a la cara. No només volen la majoria: volen acallar a les minories. Pero no podran.
Mireu el vídeo que parla per ell sol.

24 comentaris:

mariano ha dit...

Estimada Mónica:
Desde Madrid somos muchas las personas que seguimos la deriva del Gobierno de la Generalitat del País Valencia, cuyo President el Sr. Camps, conjuntamente con la Sra. Aguirre, han marcado un límite de la desverguenza política que dificilmente se pueda superar jamas.
Necesitamos más "Azotes de Camps" y de Aguirre y los necesitamos,ya.
Para que a ambos esperpentos les llege pronto su Alcorcón.
Felicidades por tu trabajo parlamentario.
Mariano

alberto ha dit...

Açò que dius al video se pot dir més alt, però no més clar.

Sóc un valencià que se n'anà als EUA perque sabia que acavaría aturat si es quedava al País Valencià. M'he fet la meua vida ací i estic la mar de content. Ara bé, me toca el nas sobre manera l'actitut del Molt (poc) honorable Sr. Camps. Per favor, feu el que faça falta per enviar-lo a fer la mà en les pròximes eleccions. De moment, ja teniu el meu vot...

Una cordial salutació

Alberto

Susana, Hugo y Marian ha dit...

Me encanta como se lo explicaste a esa panda que te rodeaba.

Susana, Hugo y Marian ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Susana, Hugo y Marian ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Mónica ha dit...

Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris i els vostres ànims. No vos penseu que el vídeo és una cosa excepcional: és una més de les coses que ens toca aguantar en el dia a dia, però aquesta vegada he decidit fer-lo públic perquè tot el món el conega.
Un abraç

CNR ha dit...

Felicitat Monica pel reconeiximent que t´ha fet el diari "El País", continua així donan-los canya som molts els que ens sentim en la teua veu. Gràcies.

Canal bou ha dit...

Mónica no et coneixía, segurament per la meua incultura política o per "la transparència dels mitjans de comunicació de la Comunitat Valenciana", però he de reconeixer que m'has sorprés gratament, fa falta una persona com tu, que puga llançar a la cara tot el que molts dels ciutadans de la Comunitat pensen sobre quí els he está gobernant. Una bona representant de la majoria dels ciutadans de la Comunitat. Gràcies per defrendre el que molts pensem, moltes gràcies. Que no t'acobarden i seguix lluitant per la llibertat.

Mónica ha dit...

Doncs, de nou, moltes gràcies. És curiós com les noves tecnologies ajuden a difondre les notícies. I és emotiu, també, comprovar com les opinions que expresse en les Corts són les opinions de tanta i tanta gent. Al capdavall, una parlamentària no és més que la representant de la ciutadania. Si hi ha gent que pensa que dic les coses que cal dir, em done per satisfeta, perquè significa que faib bé el meu treball.
Gràcies

Unknown ha dit...

moltes felicitats Mònica des de Catalunya, aquí la cosa anava més o menys igual fins fa 6 anys... tot i que encara s'ha d'aguantar alguna situació com aquesta (de fet la dreta - encara que catalana - = a PP) si si, no són, per ser catalans, més educats, no us ho penseu pas !! ànims Mònica i a veure si entre tots i totes els foteu fora d'una vegada, que són vergonya aliena!! m'agradeu molt i molt !!!

CefeSky ha dit...

¡Muy bien Monica!
¡Animo y p´alante!

Diana P. ha dit...

Mónica, com política no tens preu, pero com persona ets increiblement valenta. Parles per la gran majoría dels Valencians i t'ho diu una xica que viu al Grao de Gandía i pateix malalties renals que no tenen horari.
Desgraciadament jo seré de les que tindràn que donar un "passeig" de tres kilómetres si esta nit em pose malalta. Espere que la teua veu, que parla per molts, no caiga en sac trencat.
Gracies

Gloria ha dit...

Enhorabona Mònica, ens inspires amb cada intervenció. Segueix així, fent oposició com ningú ho fa. Esperem que les pròximes elecions posen a cada partit al seu lloc. Ànim i a per totes!

urbenportales ha dit...

Ets la meua (nostra) heroïna, Mònica. Els descontents i inadapats que vivim a les poblacions tardofranquistes taurines entaulellades de La Plana et necessitem. Clona't i deixa'n d'un a Castelló i així, amb una mica de sort fins i tot tindràs el plaer de que Fabra et diga "filla de puta" com li va dir al seu dia a Francesc Colomer.

Està clar que a Castelló no ets ningú fins que Fabra no reconeix que tens mare… en fi, lamentable però real.

Està fotut aconseguir coses al país del "panem et circensis", Fòrmula 1, bous al carrer, carrers amb bous i polítics semianalfabets que encara ens diuen "rojos", aíxí que… ànim!!

Salut

Lorena Ripollés ha dit...

Hola Mònica ! Sóc una jove de 17 que viu en el País Valencià, i la veritat, mai abans havia escoltat parlar de tu (permet que et tutege), però d'una manera realment anecdòtica he arribat a parar a aquest, el teu blog. Simplement volia felicitar-te per denunciar públicament tots aquest actes de corrupció (i molts més que hi han) per part del PP en el nostre país. Segurament sap la dita de "La religión es el opio del pueblo" de Karl Marx, doncs jo, més be diria: L'America's Cup, la fórmula 1, les joies de Rita la fantàstica i els vestits de Francesc Camps són l'opi del poble. Ens estan robant, ens estan mentint i estan jugant amb nosaltres; DEMOCRÀCIA ? Per la mor de d'Andreu !!! Que deixen ja de dir mentides, que la població deixe de mirar canal 9 i que s'informem, que s'adonen que mentres molta gent no arriba a final de més, els corruptes que tenim al cap del nostre govern ens estan roban ...!!!
En fi, segueix donant canya !! Promet passar per ací amb més freqüència, felicitacions des de Vila-real, on també regna la corrupció.

José Maria Segura ha dit...

He segut votan del PSPV tota la meva vida, mes desde que t´he conegut i et senc dir-los les coses tan claretes a esta dreta que patim, et dic que en adavant tens el meu vot.Anim, Mónica i a per ells.

Isaac ha dit...

Eres l'unica política que em dóna l'impressió que representa als valencians, i no els valencians de DNI, els que som de la terra i els que veiem com dia a dia la nostra llengua es va perguent i les nostres costums van desapareguent per culpa d'altres que van impossant-se sutilment i intenten ridiculitzar les nostres. No sé com la gent pot votar a aquesta calanya de polítics (per dir algo), que sols pensen en el protagonisme i el benestar personal d'ells mateixa. Sóc de la Pobla de Vallbona, i sí, ací per desgràcia per més que es faça acaba governant el PP, i en majoria. Crec que coneixes aquest poble, i ací podria dir-se que som un fill adoptiu de la Valencia castellanitzada de Rita. En poc de temps la població s'ha duplicat, les urbanitzacions han aflorat per tot arreu, i els treballs locals a càrrec de l'ajuntament, han augmentat burrades i d'una manera o d'una altra tots son familiars, amics o gent que es coneixen entre ells de sempre. Per supost, del PP. Ojala tot el que no es diu en canal nou la gent poguera saber-ho, més d'una cosa canviaria...

Mónica ha dit...

Moltes gràcies a totes les persones que deixeu els vostres comentaris. Sembla que no, però anima molt comprovar que hi ha gent que llig estes coses i que s'anima, i és molt important saber que les coses que es diuen són les que pensa molta gent i representen el sentir de la ciutadania. Al cap i a la fi, un diputat no és més que la veu de la gent que l'ha votat.
Gràcies i salut, sort, ànim i felicitat per a tots els dies del 2010!

Isaac ha dit...

M'encanta lo de l'escola privada i el misal, i lo dels turistes que no es podia entrar a la ciutat, ahí els tocares la moral, i fins i tot perts hasta la serietat, s'escapa una riseta, jaja, pero es normal, jo m'haguera partit en la cara d'ixa gentola. Jo no haguera aguantat ixa actitud, m'haguera rigut davant de tots. Molt bona intervenció.

javier rocher morant ha dit...

La veritat que el PP fa aixo i de pitjors coses pero en fi es el partit que ens ha tocat. Ha veure si algun dia guanaya les eleccions algun partit politic que no es preocupe tant en guanyar les eleccions e ixes coses.

No te molt ha veure pero aixo que es debatia eixe dia de el servici 24 Hores del grau de gandia hem pareix molt be pero abans que el posen en Villalonga que el centre mes proxim esta a 4 Km i son tot carretera per on no es pot anar caminant. Per que Villalonga te en 2007 te sobre unes 4000 persones i el grau en hivern no crec que arribe a eixa xifra

garrotipadur ha dit...

De categoria mónica,continua així perquè el que els vas dir és tot el que pensem molta gent.
Esperem que a les properes eleccions la gent d'esquerres passota que no va a votar s'acosta a les urnes....perquè els del pp tot i les divissions són els que mai fallen a les urnes...

Ànim que el necessitaràs ja que la plaça en la que t'ha tocat torejar és molt fotuda i bon any nou!

Unknown ha dit...

¿Qué más decir? Me uno a la lista de felicitaciones por la intervención! Me imagino, aunque la realidad tiene que ser más dura, lo difícil que debe ser trabajar en un entorno con gente de esa calaña y tan mala educación, algo que, a diferencia de los trajes, no se puede comprar ni regalar. Sin duda haces un gran esfuerzo en todas tus intervenciones y creo que por eso apreciamos tanto tu trabajo y como demuestran tantos comentarios, cada día somos más. Una vez más, quiero seguir dándote ánimos para que continúes "cantando las verdades". Espero que el comienzo de año esté siendo muy bueno y que los Reyes te hayan traído energías renovadas. Un abrazo!

Balarius ha dit...

Somos muchos los que te damos la enhorabuena por todo lo que haces por los derechos del ciudadano. Te estamos agradecidos por lo claras que dices las cosas y con la carga de razón que lleva todo lo que dices.
Pero, no me malinterpretéis cuando os confiese que a mí todo esto me da pena. Pena por que tendríamos que vivir en una sociedad en la que los políticos estubiesen tan comprometidos como lo estás tú. Siento pena al contemplar la neblina que tan fácilmente usan los llamados poderosos para realizar sus actos sin que, aparentemente, la gente se de cuenta o si quiera les importe.
Siento pena por que la "raza" común de entre los políticos no sea la misma que la tuya.
Pero en verdad, lo que me da más pena es el hecho de pensar que ellos no estarían ahí por la gente que vota...

Podré compartir nada, parte o la totalidad de tus ideales. Pero sin duda, por eso, y aún pareciendo una lucha de David contra Goliat, te doy mi más sincero agradecimiento por defender nuestros derechos como ciudadanos.

Un saludo, y ánimo

Unknown ha dit...

Que gran que ets, Mònica!
Gràcies per una faena tan ben feta!
Ferran