dissabte, 28 de març del 2009

Sobre falles, sastres i trames



Les sospites de corrupció sobre el Consell, avalades per l'apagada informativa sistemàtica a què el Govern Valencià sotmet els diputats i les diputades, no només no minven, sinó que augmenten dia a dia. Tantes ramificacions comença a haver-hi que resulta difícil no perdre's, entre els events, les taronges, els taronchers i les eternes joventuts. En Iniciativa hem elaborat un quadre-resum on s'aprecien molt bé les ramificacions i els enllaços entre totes les empreses, persones, societats que són objecte d'investigació judicial en aquest moment. És difícil centrar-se, però paga la pena, perquè al final, tot i semblar fosc, molt fosc, en realitat és transparent com l'aigua.
I per somriure, vos deixe una gracieta gràfica per animar-nos una miqueta, que en els temps que corrent no ve gens malament

1 comentari:

Josep Aparicio ha dit...

Per si resulta d'interés.

El DOCV va publicar ahir dia 31 l'Ordre per la qual es podien sol·licitar unes ajudes per al sector vitivinícola al Ministeri d'Agricultura (adreça: https://www.docv.es/portal/portal/2009/03/31/pdf/2009_3591.pdf?long=1238574720679).

Curiosament el termini per sol·licitar aquestes ajudes finalitzava un dia després d'aquesta publicació, ja que es remetia a un Reial Decret de 27 de febrer (Adreça: http://www.boe.es/aeboe/consultas/bases_datos/doc.php?coleccion=iberlex&id=2009/3428).

Amb independència de la legalitat d'aquesta actuació (que considere discutible) el que sí que és clarament denunciable és la desídia manifesta (o la mala intenció) donant publicitat a unes ajudes només un dia abans d'acabar el termini.
¿És aquesta una pràctica habitual en la Conselleria?
¿Estan tots els agricultors plenament informats de les ajudes que poden percebre?