dissabte, 26 de maig del 2007

Alberic, olora a alcaldia



En Alberic olora a Alcaldia. El nostre cap de llista, Miquel, ha estat regidor durant els últims dos anys. Ha crescut molt en el seu càrrec. Tant, que sembla que té possibilitats de ser Alcalde. Té vocació de governar per a tots i totes. Ho farà.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Benicull, Camporrobles, Mislata, Santa Pola, Alberic, Manises, Ciutat Vella, Cullera...
Filla meua, quants pobles has recorregut? Qui t'ha fet una agenda tan variada? Algú que t'estima molt i vol que conegues pam a pam el teu país? O algú que no t'estima tant i vol vore't girar com "una bambola"?
Siga com siga, segur que els ha eixit el tir per la culata i per on hages passat has deixat l'impuls de la candidata guanyadora.
Ànim i a guanyar!

Mónica ha dit...

Gràcies Ulisses pels teus comentaris i els teus ànims. És gratificant saber que hi ha gent a l'altre costat de la pantalla.

Mónica.

PER L'ESQUERRA I PEL PAÍS ha dit...

Be, ja han passat les eleccions i a Alberic hem passat d'un regidor ( el Miquel ) a quatre.
Voldria aprofitar aquest petit i entranyable espai, per agraïr-te, benvolguda Mònica, la teva visita al poble. Estic més que segur que si havia gent indecissa, aquella nit que ens vas parlar, van aclarir qualsevol dubte.
Malgrat que algun membre de la direcció d'EU diu que qui ha guanyat ha estat Coalisio Blavensiana, la gent amb seny, com tu, sap que qui realment s'ha convertit en el referent de l'esquerra transformadora, oberta i plural, en Alberic i en tota la Ribera Alta, ha estat INICIATIVA PER ALBERIC. De nou, gràcies per la visita. A Alberic, com sempre, tens ta casa....